x

Shut the Box

Kan du stänga lådan?

  • Om spelet
  • Regler
  • RTP
Shut the box baseras på en unik brittisk spelautomat. Den består av en låda med numren 1-9 på. Kasta tärningen och vänd på brickorna som korresponderar med numret på tärningen. Om du vänder på alla brickor så stänger du lådan.


www.ladbrokesgames.com - från favoritspelbolaget ger vi dig det bästa utbudet av onlinespel med direktvinster, som Deal or No Deal. Välj bland virtuella sportspel, hi-lo spel, bordsspel, kenospel och skraplotter. Med fantastiska utbetalningar och insatser som passar alla plånböcker – du kan även prova våra spel helt gratis utan att registrera dig.
Specifika spelregler för Shut the Box ("Shut The Box vilkor")

1. Shut the Box spelas under nedanstående regler, likaså Regler för hemsidan och (vid relevans) Generella regler . Regler för hemsidan och Ladbrokes Generella Regler appliceras till de situationer som inte täcks av nedanstående villkor och regler. I fall av inkonsekvens, så gäller nedanstående regler. Genom att spela Shut the Box så godkänner du nedanstående regler, Regler för hemsidanoch Generella regler (vid relevans).

2. Shut the Box är det namn Ladbrokes gett till vadslagning med fasta odds på det slumpmässiga resultatet. Ett par tärningar kastas och en totalsumma visas som spelaren måste göra genom att vända över maximalt två brickor numrerade 1-9. När alla brickor har vänts över stängs lådan och spelaren vinner den maximala utbetalningen. Det finns en bonus om lådan stängs när en dubbel kastas vilket betalar dubbelt.

3. Den maximala utbetalningen (det vill säga de samlade vinsterna inklusive insatsen) för Shut the Box under loppet av en 24-timmarsperiod för en individuell kund (inklusive en annan person med tillgång till spelet Shut the Box med ditt användarnamn eller en grupp av kunder som spelar tillsammans) är £100 000 .

4. Dragningarna äger rum "på spelarens begäran". Detta betyder att dragningarna startar när du lagt dina spel. Därav, om inte annat står i Regler för hemsidan eller Generella regler, får du inte bekräftan på lagda spel utan det gäller när du lagt det.

5. När det inte längre är möjligt att vända över mer brickor, krediteras eventuella vinster till ditt Ladbrokes.com-konto.


6. Spel på Shut the box kan inte kombineras med andra spel, inte heller kan två eller fler oavgjorda spel kombineras i sammanlagda spel.

7. Vinstsummor kan komma att ändras.

www.ladbrokesgames.com - vi ger dig det bästa utbudet av spel online. Välj bland virtuella sportspel, Hi-Lo, Keno, skraplotter och spelautomater. Med stora vinster och insatser som passar alla plånböcker. Du kan också prova att spela helt gratis utan att registrering krävs.