x

Miami Dice

Kasta tärningen för att vinna Miami-livet

  • Om spelet
  • Regler
  • RTP
Miami Dice är ett ackumulatorspel som går ut på att man satsar på resultatet av fem tärningar. Välj din insats och lägg ditt vad på om det totala antalet prickar som alla fem tärningar visar är udda, jämna, höga, mellan eller låga nummer eller så kan du bara satsa på om en siffra kommer upp en eller flera gånger. Välj rätt och du kan välja att ta ut din sammanlagda vinst eller satsa dem på nästa kast.

www.ladbrokesgames.com - din favorit-spelsajt ger dig det bästa urvalet av onlinespel med direktvinst. Välj bland virtuella sportspel, högre-lägre spel, bordsspel, nummer- och kenospel och skraplotter. Med fantastiska utbetalningar och insatser som passar alla fickor - du kan t.o.m. spela våra spel gratis i demoversion utan att registrera dig.

Specifika Spelregler för spelet Miami Dice ("Miami Dice Villkor")

1. Miami Dice spelas under nedanstående regler, likaså Regler för hemsidan och (där relevant), Generella Regler. Regler för hemsidan och Generella Regler appliceras till de situationer som inte täcks av nedanstående villkor och regler. Ifall av inkonsekvens, så gäller nedanstående regler. Genom att spela Miami Dice, så godkänner du nedanstående regler, Regler för hemsidan och Generella Regler.

2. Miami Dice är det namn Ladbrokes gett till vadslagning på fasta odds på den kombinerade utkomsten av 5 standard 6-sidiga tärningar numrerade 1-6.

3. Vi accepterar vad på total udda/jämn/låga (5-16)/mellan (17 eller 18)/höga (19-30) eller att något individuellt nummer (1-6) kommer upp en eller fler gånger.

4. Den maximala utbetalningen (det vill säga de samlade vinsterna inklusive insatsen) för Miami Dice under loppet av en 24-timmarsperiod för en individuell kund (inklusive en annan person med tillgång till spelet Miami Dice med ditt användarnamn eller en grupp av kunder som spelar tillsammans) är £100 000.

5. Dragningarna äger rum "på spelarens begäran". Detta betyder att dragningarna startar när du lagt dina spel. Detta är i enlighet med Regler för hemsidan eller Generella Regler, därav får du inte bekräftan på lagda spel utan det gäller när du lagt det.

6. Miami Dice är ett ackumulatorspel. Om det inte står på annan plats (se paragraf 9 nedan), så läggs alla vinster till insatsen och den sammanlagda summan satsas på nästföljande dragning. Om du förlorar ett vad förlorar du dina vinster och insatser.

7. Efter varje dragning har du valet att ta ut din vinst. Dessa ”uttagna” vinster krediteras ditt Ladbrokes.com konto vid spelets slut.

8. Om spelaren kopplas ned från spelservern kan spelaren logga in på Ladbrokesgames.com, går in på Miami Dice igen så återtas spelet från där det slutade.

9. Spel på Miami Dice kan inte kombineras med något annat spelevenemang. Två eller flera rundor kan inte heller kombineras i ackumulativa spel.

10. Utbetalningar och erbjudna vad kan komma ändras.

www.ladbrokesgames.com - vi ger dig det bästa utbudet av spel online. Välj bland virtuella sportspel, Hi-Lo, Keno, skraplotter och spelautomater. Med stora vinster och insatser som passar alla plånböcker. Du kan också prova att spela helt gratis utan att registrering krävs.