x

Tower Power

Spela detta spännande tärningsbaserade spel!!

  • Om spelet
  • Regler
  • RTP
Tower Power är ett tärningsspel i casinostil med spel på resultatet av sex tärningar som kastas sex gånger. Lägg ditt vad på det kombinerade resultatet av alla sex tärningar kastade sex gånger. Du kan spela på flera resultat med olika insatser för varje om du vill.www.ladbrokesgames.com - din favorit-spelsajt ger dig det bästa urvalet av onlinespel med direktvinst. Välj bland virtuella sportspel, högre-lägre spel, bordsspel, nummer- och kenospel och skraplotter. Med suveräna utbetalningar och insatser att passa alla plånböcker – du kan till och med prova våra spel gratis utan att behöva registrera dig.

Specifika spelregler för Tower Power ("Tower Power Conditions")

1. Tower Power spelas under nedanstående regler, likaså Regler för hemsidan och (vid relevans) Generella regler . Regler för hemsidan och Ladbrokes Generella Regler appliceras till de situationer som inte täcks av nedanstående regler och villkor. I fall av inkonsekvens, så gäller nedanstående regler. Genom att spela Tower Power så godkänner du nedanstående regler, Regler för hemsidan och Generella regler (vid relevans)..

2. Tower Power är namnet som givits av Ladbrokes till att spela till fasta odds på resultatet av numren från en slumpgenerator. Sex tärningar kastas sex gånger och tärningarna fyller upp tornet och reducerar tornet beroende på resultatet på tärningarna. Speltillfällen finns på det högsta tornet i kolumn, rad, ruta och högsta tornet totalt.

3. Den maximala utbetalningen (det vill säga de samlade vinsterna inklusive insatsen) för Tower Power under loppet av en 24-timmarsperiod för en individuell kund (inklusive en annan person med tillgång till spelet Tower Power med ditt användarnamn eller en grupp av kunder som spelar tillsammans) är £100 000.

4. Dragningen sker vid efterfrågan. Därför, utan hinder av Regler för hemsidan eller Generella regler, får du inte ett meddelande för att bekräfta att ditt spel är giltigt.

5. Efter att alla sex kasten har slutförts, krediteras eventuella vinster till ditt Ladbrokes.com konto.

6. Tower Power vad kan inte kombineras med andra vad, och två eller fler kan inte kombineras i samlade vad.

7. Erbjudna utbetalningar och vad kan ändras.

www.ladbrokesgames.com - vi ger dig det bästa utbudet av spel online. Välj bland virtuella sportspel, Hi-Lo, Keno, skraplotter och spelautomater. Med stora vinster och insatser som passar alla plånböcker. Du kan också prova att spela helt gratis utan att registrering krävs.