x

Hi Lo Shuffle

Hi, Lo eller Shuffle? Spela denna spännande Hi-Lo-ackumulator...

  • Om spelet
  • Regler
  • RTP
Hi Lo Shuffle är det klassiska Hi Lo Ackumulator-spelet i ny fantastisk tappning. Det har ett hjul numrerat från 1 till 49, och du spelar genom att välja om du tror att numret som visas efter nästa snurr kommer att vara högre eller lägre än det nuvarande numret. Gissar du rätt kan du välja att ta ut dina samlade vinster eller att satsa dem på nästa snurr. Om ditt dragna nummer är mellan 20 och 30, använd free shuffle-funktionen för att dra ett nytt nummer mellan dessa nummer!

www.ladbrokesgames.com - din favorit-spelsajt ger dig det bästa urvalet av onlinespel med direktvinst. Välj bland virtuella sportspel, högre-lägre spel, bordsspel, nummer- och kenospel, skraplotter. Med fantastiska utbetalningar och insatser som passar alla fickor - du kan t.o.m. prova att spela i demoversionen utan att registrera dig.

Specifika spelregler för spelet Hi Lo Shuffle ("Hi Lo Shuffle ")

1. Hi Lo Shuffle spelas med nedanstående regler, likaså Regler för hemsidan där det är relevant, Generella Regler. Regler för hemsidan och Generella Regler appliceras till de situationer som inte täcks av nedanstående villkor och regler. I fall av inkonsekvens, gäller nedanstående regler. Genom att spela Hi Lo Shuffle, godkänner du nedanstående regler, Regler för hemsidan och Generella Regler.

2. Hi Lo Shuffle är namnet Ladbrokes gett till spel med fasta odds på resultatet av ett snurrande virtuellt hjul, numrerat från 1-49. Vi accepterar spel på om hjulet kommer att stanna på ett högre eller ett lägre nummer än det senaste numret. Du vinner om ditt spel på 'Högt' eller 'Lågt' är korrekt.

3. Det är möjligt för hjulet att stanna på samma nummer i efterföljande snurr. Ditt spel förlorar i detta fall, eftersom det varken är högre eller lägre.

4. Den maximala utbetalningen (alltså den sammanlagda vinsten inklusive insats tillbaka) för Hi Lo Shuffle under en 24-timmars period till en individuell kund (inklusive någon annan person som har tillgång till att använda spelet Hi Lo Shuffle med dina användaruppgifter) eller till en grupp av kunder som spelar tillsammans är £100,000.

5. Dragningarna äger rum "på spelarens begäran". Detta betyder att dragningarna startar när du placerat dina spel. Detta är i enlighet med Regler för hemsidan eller Generella Regler därav får du inte bekräftan på lagda spel utan det gäller när du lagt det.

6. Hi Lo Shuffle är ett ackumulatorspel. Om inte annat angivits (se paragraf 7 nedan), läggs vinster till insatser och den ackumulerade summan satsas på nästa snurr på hjulet. Om du förlorar ett spel, förloras alla vinster och insatsen från det spelet.

7.Efter vilken snurr som helst kan du välja att samla ihop och ta ut dina vinster. Sådana 'sparade' vinster krediteras till ditt Ladbrokes.com-konto vid spelets slut.

8. Spelet avslutas om spelaren gör ett inkorrekt val eller samlar in vinsterna. Alla vinaster blir automatiskt krediterade til ditt konto.

9. Spel på Hi Lo Shuffle kan ej kombineras med något annat spel, 2 eller fler dragningar kan heller inte kombineras.

10. Om en spelare, oavsett anledning, kopplas från spelets server, kan spelaren logga tillbaka in på Ladbrokesgames.com, gå tillbaka in i Hi Lo Shuffle, så fortsätter spelet där du lämnade det.

11. Nämnda utbetalningar och erbjudna spelalternativ kan komma att ändras.

www.ladbrokesgames.com - vi ger dig det bästa utbudet av spel online. Välj bland virtuella sportspel, Hi-Lo, Keno, skraplotter och spelautomater. Med stora vinster och insatser som passar alla plånböcker. Du kan också prova att spela helt gratis utan att registrering krävs.