x

Multiplier

Du väljer risken och vinsten

  • Om spelet
  • Regler
  • RTP

Vad är Multiplier?

Multiplier är ett spännande nytt spel med fasta odds där du väljer risk och vinst.. En skiva är uppdelad på 360 grader eller ‘segment’. Du kan välja storleken på träffytan att ‘täcka’ , samt din startinsats. En visare snurrar sedan och stannar slumpmässigt någonstans på skivan, om den stannar inom området du markerat vinner du. Vinster läggs samman och kan satsas på nästföljande spel eller tas ut.

Hur du spelar Multiplier

Välj din startinsats genom om använda upp -och nedpilarna på insatsväljaren till vänster på spelskärmen. Välj sedan storlek på träffytan du vill täcka genom att antingen använda upp -eller nedpilen på vinstväljaren eller genom att dra den röda pilen på skivan. Notera hur den potentiella vinstutbetalningen ändras relaterat till att den röda ytan ökar eller minskar. Ju mindre röd yta, desto större blir utbetalningen. När du är nöjd med din insats och den potentiella utbetalningen, klicka på SPIN.

Visaren i mitten kommer då att snurra och stanna slumpmässigt. Om den stannar inom det röda området vinner du den utbetalning som visas. Du kommer då få valet att samla dina vinster eller att åter satsa hela summan på nästa snurr. Du kan justera storleken på den röda ytan mellan snurren. Vänligen notera att det inte är möjligt att täcka hela ytan.

Samla
Vinster krediteras inte automatiskt ditt konto. Du måste klicka på COLLECT till vänster på spelskärmen för att lägga dina vinster på ditt konto.

Specifika spelregler för spelet Multiplier ("Multiplier Villkor")


1. Multiplier spelas under nedanstående regler, likaså Regler för hemsidan och (när relevant) Generella regler . Regler för hemsidan och Ladbrokes Generella Regler appliceras på de situationer som inte täcks av nedanstående villkor och regler. I fall av inkonsekvens, gäller nedanstående regler. Genom att spela Multiplier godkänner du nedanstående regler, Regler för hemsidanoch Generella regler (när relevant).

2. Multiplier är ett namn licensierat av Ladbrokes på ett spel där du lägger vad till fasta odds på resultatet av en nål som slumpvis stannar på ett av spelaren utvalt område på en skiva som är uppdelad i 360 segment.

3. Den maximala utbetalningen (det vill säga de samlade vinsterna inklusive insatsen) för Multiplier under loppet av en 24-timmarsperiod för en individuell kund (inklusive en annan person med tillgång till spelet Multiplier genom ditt användarnamn eller en grupp av kunder som spelar tillsammans) är £100.000 (eller motsvarande valuta).

4. Dragningarna äger rum "på spelarens begäran". Detta innebär att dragningarna startar när du lagt dina spel. Därav, om inte annat står i Regler för hemsidan eller Generella regler, får du ingen bekräftelse på lagda spel, utan spelet gäller när du lagt det.

5. Multiplier är ett ackumulatorspel. Om det inte visas på annan plats (se paragraf 7 nedan), satsas vinster på nästkommande spel. Om du förlorar ett vad kommer alla vinster och insatser vid det tillfället att förloras.

6. Efter varje spel kan du välja att ta ut din vinst. Alla vinster du tagit ut kommer att läggas till ditt konto hos Ladbrokes.com när spelet avslutats.

7. Dessa vad kan inte kombineras med andra vad. Inte heller kan två eller flera vad kombineras i sammanlagda vad.

8. Vinster kan komma att ändras.

www.ladbrokesgames.com - vi ger dig det bästa utbudet av spel online. Välj bland virtuella sportspel, Hi-Lo, Keno, skraplotter och spelautomater. Med stora vinster och insatser som passar alla plånböcker. Du kan också prova att spela helt gratis utan att registrering krävs.